Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/warimugy/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Print this page

Tevékenységi körök

Rate this item
(3 votes)

MŰGYANTA PADLÓBURKOLÁS, IPARI MŰTÁRGYAK BURKOLÁSA, PVC, LINÓLEUM, SZŐNYEGPADLÓ TERÍTÉSE, MŰGYANTA ÉS EGYÉB BURKOLATOK TISZTÍTÁSA, FELÚJÍTÁSA WAX VÉDŐRÉTEGGEL.

 • Ipari műgyanta bevonatok betonra, aszfaltra, burkolólapra, műkőre, régi műgyantára
 • Ipari műtárgyak ( medencék, kármentők, gépalapok ) műgyanta burkolása
 • Betonimpregnálás, pormentesítés, páraáteresztő műgyanta bevonatok
 • Antisztatikus, szikramentes, műgyanta bevonatok, ESD, vezetőképes műgyanta bevonatok
 • Vegyszerálló műgyanta padló rendszerek
 • Élelmiszer engedélyes, hézagmentes műgyanta bevonatok
 • Garázs burkolatok, repedésáthidaló műgyanta bevonati rendszerek
 • Lépcsők, lépcsőházak műgyanta burkolása
 • Családi házak, lakások magas esztétikai igényű műgyanta burkolása
 • Decor és kőszőnyeg, csipsz, valamint csillámmal díszitett, illetve üveggyöngyös műgyanták
 • Elszennyeződött burkolatok takarítása, ( műgyanta, linóleum, kőlap) wax védőfilm felhordása


Széleskörű tevékenységünk alkalmazása során, az összes magyarországi forgalmazótól elérhető műgyantákkal, a célnak megfelelő műszakilag és esztétikailag legkedvezőbb árú és minőségű anyagokkal, minden esetben a helyi igényeknek legmegfelelőbb technológiával,

(akár éjszakai, vagy hétvégi munkavégzéssel, igény szerint 8 fős létszámmal, szükség szerint napi 2.000 m2 kapacitással ), a legkedvezőbb ár – érték arány figyelembevételével, több évtizedes tapasztalatunkat és kapcsolatrendszerünket felhasználva végezzük munkáinkat.

Szolgáltatásaink lényege, hogy az Ön által elképzelt bevonatra, ha tőlünk telefonon, e-mailen, vagy faxon ajánlatot kér, akkor mi a legrövidebb időn belül ingyenes helyszíni szemlét tartunk, és beajánljuk az önnek legjobban tetsző, legoptimálisabb megoldást, mely műszaki minőségében, esztétikájában és árában a legkedvezőbb.

Értékesítendő termékeink között megtalálhatók a kiváló minőségű epoxi padlók, poliuretán padlók, valamint az olcsó poliészter padlók is.

Sok tapasztalatot igényelnek a speciálisabb műgyanta bevonataink. Az antisztatikus, az önterülő padlók üveggyöngy csúszásmentesítéssel, repedésáthidaló padlók rugalmas membránnal, lépcsőburkolatok akár látszó élvédővel, a gyógyszeriparban a tisztatéri műgyanta bevonatok.

Üvegszálas laminált műgyanta bevonatainkat medencék, tartályok, kármentők és egyéb folyadék zárást igénylő beton műtárgyak  esetében ajánljuk.

Esztétikus színes kvarccal töltött kőszőnyeg, másképpen decor burkolataink magas esztétikai követelményeknek tesznek eleget.

Vegyszerálló, repedésáthidaló, antisztatikus műgyanta padlóinkat elsősorban ipari felhasználóknak ajánljuk.

Melegpadló burkolatainkat ajánljuk magán megrendelőinknek lakás és házépítés, felújítás alkalmával, de iskolákba, öltözőkbe, üzletekbe, laboratóriumi, kórházi, rendelőintézeti és egyéb  funkcionális helységekbe is.

Régi elszennyeződött műgyanta burkolatok, linóleumok, burkolólapok vegyszeres takarítását is vállaljuk egy takarítást elősegítő Wax védőfilm réteg felhordásával.

MEGBÍZHATÓSÁG, FELSZERELTSÉG, SZAKMAI HÁTTÉR

A munkákra a pontos, megbeszélt időre való odajutásunkat 4 teherautó biztosítja, a jó minőségű, korrekt kivitelezésünket a megfelelően képzett, bejelentett 6 kivitelező szakmunkás garantálja, az elengedetlenül szükséges felület-előkészítést 1 db stokkoló betonmaró, 4 db nagyteljesítményű gyémántszegmenses csiszoló, és 5 db gránitlapos csiszoló biztosítja. 2 BOSCH diletáció vágónk, 4 HILTI és 2 NILFISK porszívónk a megfelelő pormentességről gondoskodik.

A szakembereink félévente a MAPEI által biztosított szakmai továbbképzésen vesznek részt, ahol megismerkedhetünk az új anyagokkal.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek